OM ACCOUNTOR | ØKONOR

VI JOBBER IKKE MED TALL.

 

Vi jobber med mennesker og for gode resultater. Vi tilbyr selvfølgelig regnskapstjenester, men også lønnsomhetsrådgivning. Som landets største regnskaps- og rådgivingsselskap bistår vi alt fra enkeltpersonsforetak til mellomstore og internasjonale bedrifter innen de fleste bransjer. Vi har verdifull kunnskap og metodikk som kan gjøre din bedrift mer lønnsom.

Bestem hvor mye eller lite du vil bruke oss. Velg mellom delvis outsourcing eller full outsourcing, der vi tar regnskap, rapportering, lønn, HR-tjenester og alt annet som ellers inngår i en intern økonomiavdeling. Uansett hva du velger, får du tilgang til markedets mest moderne og effektive verktøy. Løsningene gir deg oppdaterte og relevante regnskaps- og økonomidata der du er, når du ønsker det. Oppgaver som fakturakontroll og oppfølging av kunder blir bedre utført og tar mindre tid for deg.

 

Som en del av Accountor Group er vi både lokale, nasjonale og internasjonale. Vi har 95 kontorer over hele Norge, i tillegg til at vi har kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Russland og Ukraina.

 

Bli kjent med både menneskene og tallene. Ta kontakt med nærmeste Accountor | Økonor-kontor i dag!

 

Copyright 20©07 Økonor. All rights reserved. Webansvarlig